Norsk dagligvare, bedre enn sitt rykte?

Årets konferanse

Mange mener mye, og flere har sterke oppfatninger om norsk dagligvare. FOOD 2025 tar tak i noe av dette.

  • Vi vil blant annet se på verdikjeden i Norge og dens gjensidige avhengighet og hva bransjen får til.
  • Vi vil også invitere bidragsytere til å si noe om dagligvaren sett fra utsiden.
  • I år, som tidligere, vil konferansen tilby ny kunnskap om den norske forbrukeren.

Du vil møte bidragsytere fra akademia, fra analysebyråer, fra organisasjonene og fra næringen selv.

Programmet legges ut i løpet av januar, men du kan allerede nå sikre deg en plass!

Meld deg på FOOD 2025 i Eventbrite

OM FOOD

NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.

Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Cecilie Prestø-Lauvås

PROGRAMKOMITÉ FOOD 2025

    • Philipp Engedal, administrerende direktør, Coop Norge SA
    • Christian Hoel, administrerende direktør, Rema 1000
    • Runar Hollevik, konsernsjef, NorgesGruppen ASA
    • Geir Mikalsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, NHH
    • Anne Marit Panengstuen, konsernsjef, Nortura
    • Frode Steen, professor, NHH
    • Erik Volden, Senior Advisor, BCG
    • Kristine Aasheim, administrerende direktør, Kavli Norge

Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 63 kb)