Karrieredagene

Mandag 9. september

Sted: Aulaen (600 plasser)

Åpningsforedrag med Kristin Skogen Lund

Etter at vår egen rektor Øystein Thøgersen har klippet over snoren som offisielt markerer starten på Karrieredagene venter et foredrag av de ekstraordinære. Med erfaringer som administrerende direktør i NHO, og konserndirektør i både Telenor og Schibsted, kommer Kristin Skogen Lund til NHH.  


11:30-12:30

Sted: Aulaen (600 plasser)

Live jobbintervju med Deloitte 

Intervjusettingen er noe mange studenter gruer seg til. Hvilke spørsmål vil bli stilt? Hva er det bedriftene ser etter av egenskaper? Hvordan bør man si, og enda viktigere, hva skal man absolutt ikke si? Live intervjuet til Deloitte gir deg svar på alle disse spørsmålene, med en NHH-er som intervjuobjekt. Med en realistisk intervjusetting, og mulighet for spørsmål i etterkant, vil du være perfekt rustet for ditt neste jobbintervju etter deltakelse her.  


13:00 – 14:30

Sted: Aulaen (600 plasser)

Paneldebatt med Tor Svelland, Tiril Støle og Robert Næss

I samarbeid med Børsklubben inviterer vi til paneldebatt som åpningsdagens finale. Tiril Støle, Tor Svetland og Robert Næss kommer blant til ta for seg tematikker som «stockpicking», verdsettelsesmetoder, regnskapsanalyse og typiske red flags. Debattens deltakere er nøye utplukkede eksperter i sine felt, og vil dele sin investeringsfilosofi og erfaring med de oppmøtte.


Tirsdag 10. september

10:00 – 11:00 

Sted: Aulaen (600 plasser)

Frokostforedrag med Trond Riiber Knudsen

Som åpning på Gründerdagen har du muligheten til å kombinere frokosten med et foredrag av den anerkjente investoren Trond Riiber Knudsen. Knudsen har lang erfaring innenfor innovasjon og har investert i over 60 oppstartsbedrifter. I tillegg har han 25 års erfaring fra McKinsey & Company som Senior Partner og global leder for Marketing & Sales Practice. 


12:00 – 13:00

Sted: Aud I

Workshop med SEB

Gründerdagens hovedsponsor SEB har gleden av å invitere til en spennende workshop med fokus på verdsettelse av venturekapital. Deltakerne får muligheten til å møte VC-fond og det serveres varm pizza. 

 

14:30 – 15:30 

Sted: Aulaen (600 plasser)

Live podcast med Truls Brataas og Gisle Østereng

Dagen avsluttes med en live podkast med Truls Brataas og Gisle Østereng. Truls Brataas er gründer og medgrunnlegger av Douchebag, mens Gisle Østereng har vært en hi-tech venture entreprenør siden 2006, og jobber nå som head of Investment i StartupLab.

Samtalen vil gi innsikt i hvorfor en karriere i start-ups og gründerverdenen er like reell og verdifull som tradisjonelle karriereveier. Bli med for en innsiktsfull diskusjon om verdien av å velge en gründerkarriere!


Onsdag 11. september

 10:15- 11:15

Sted: Aud C (100 plasser)

Recruitment Panel – Tips før jobbintervjuet

Få verdifulle tips før jobbintervjuet! Representanter fra DnB Markets, EY, Deloitte, og Hermes Executive Search vil gi innsikt i rekrutteringsprosessen og hva de ser etter hos kandidater.

Alle spørsmål kan stilles anonymt, så her kan du spørre om alt du lurer på. Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å forstå hva som kreves for å bli rekruttert til toppselskaper og din fremtidige arbeidsgiver.


11:30 – 12:30

Sted: Lab 2 (40 plasser)

Kurs – Dnb markets «Blind evaluation»

Test dine verdsettelsesevner med DNB markets! Få nøkkeltall om et selskap og estimer dets verdi uten å kjenne markedsverdien. En spennende måte å finpusse dine analytiske ferdigheter og utforske investment banking som karriere!

 

11:30-12:45

Sted: AUD G (30 plasser)

Salmon city og Seaborn 

Bli med på kurs med Seaborn og Salmon City! Utforsk karrieremuligheter som laksemegler i Norges største fiskeksportfirma. Lær hvordan du kan lykkes og ta beslutninger som påvirker millioner. En unik sjanse til å bli kjent med Seaborn, Norges ledende fiskeeksportør.
Les mer


 13:15-15:00

Sted: Aud C (100 plasser)

Kurs med Amplify me 

Experience finance firsthand with AmplifyMe’s market simulation, acting as a Market Maker and Portfolio Manager. Excel and fast-track your way to interviews with top collab firms like Morgan Stanley and UBS. Your direct path to a finance career starts here.
Read more


13:30-14:45

Sted: Gamle PK (40 plasser)

Kurs i bærekraft med EY

Hva vil alternative klimafremtider bety for næringslivet? Hvordan ser forskjellige klimafremtider ut? Hvordan ser en mer bærekraftig fremtid ut? Og hva vil det si for næringslivet på kort og langsikt. Med Hanne Thornam.
Les mer


13:30-14:45

Sted: LAB 2 (40 plasser)

Visma course in AI: Unlock the Power of AI – Mastering Prompt Engingering.

Join our Mastering Prompt Engineering Workshop! In just one hour, you’ll learn how to craft effective prompts, improve AI communication, and create a custom AI chatbot. Perfect for students curious about AI. Boost your skills and become an expert in the fastest growing field in the world.
Read more


Torsdag 12. september

10:00- 15:00

Sted: NHH

Bedrifter på stands

På standsdagen får du en unik mulighet til å møte og bli kjent med potensielle arbeidsgivere ansikt til ansikt. Det er en unik mulighet til å utforske forskjellige bedrifter, finne ut hvilke som passer best for dine interesser, og kanskje til og med oppdage din fremtidige arbeidsgiver! Ta en runde, vær nysgjerrig, og bruk dagen til å bygge nettverk og få en følelse av hvor du kan trives og utvikle deg i din karriere. 


10:00 – 14:00

Sted: NHH -grupperom (110 plasser totalt)

Coffee Talks

Coffee Talks gir deg som student en unik mulighet til å bli bedre kjent med utvalgte bedrifter i næringslivet. 

Formålet med Coffee Talks er å skape en uformell atmosfære der bedrifter og kanidater kan møtes og utveksle tanker, erfaringer og forventninger. Dette er en mulighet til å ta en prat en-til-en med bedrift. 

Det er begrenset antall plasser så her gjelder det å være rask! Bekreftelse på påmelding og informasjon om møtested kommer via mail.


10:00 – 11:00

Sted: AUD B (100 plasser)

Shipping 101 med Clarksons

Bli med på en spennende presentasjon fra Clarksons om skipsmegling. Utforsk ulike bransjesegmenter, samarbeid på tvers av avdelinger, og karrieremuligheter hos Clarksons. Vi avslutter med en Q&A for alle deltakende studenter.


12:15 – 13:15

Sted: AUD MAX (450 plasser)

Business Battle

Klar for høstens største event? Den 12. september inntar Business Battle Aud Max! Bedrifter pitcher internships og jobber på 30 sekunder – med underholdning og konkurranse. Stem på din favoritt og oppdag spennende karrieremuligheter. 


 14:30-15:30

Sted: Aud P (72 plasser)

Building Success with Goldman Sachs: Opportunities and Insights 

Join us at 14:30 on 12th September at NHH for an exclusive presentation by Goldman Sachs, one of the world’s leading investment banks. 


Banketten

Dato: 12. september 2024

Tid: 18:30

Sted: Norges Handelshøyskole